Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зверніть увагу! Нові карантинні обмеження: що зміниться з 19 квітня?

Дата: 16.04.2021 15:21
Кількість переглядів: 1424

     16 квітня під головуванням заступника Ярмолинецького селищного голови Дениса Головка відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради.

Фото без опису

 

     З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території громади та на виконання протокольного рішення комісії з питань ТЕБ і НС Хмельницької обласної державної адміністрації від 15.04.2021року № 8 Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради

ВИРІШИЛА:

 

1. Заборонити на території Ярмолинецької селищної ради:

1.1. Приймання відвідувачів у закладах розважальної діяльності,       у тому числі атракціонів i тематичних парків, а також організацію інших видів відпочинку та розваг.

Термін: на період карантину.

 

1.2. З 19.04.2021 року здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міському та приміських автобусних маршрутах загального користування, які курсують в межах Ярмолинецької селищної територіальної громади в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

Перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами aбo захисними масками, та здійснює контроль за використанням пасажирами під час перевезення засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів aбo захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Термін: на період карантину.

 

2. Відділу освіти селищної ради:   

2.1. Спільно з директорами закладів загальної середньої, позашкільної освіти, інклюзивно-ресурсного центру запровадити дистанційну форму навчання в період з 19.04.2021 року по 30.04.2021 року.

Термін: до 19.04.2021 року.

 

2.2. Спільно з керівниками закладів дошкільної освіти забезпечити неухильне виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 зі змінами та постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.09.2020 року № 55.

Термін: на період карантину.

 

3. Старостам сіл Ярмолинецької селищної ради забезпечити проведення широкої роз’яснювальної роботи серед населення щодо виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 зі змінами.

Термін: на період карантину.

 

4. Ярмолинецькому районному лабораторному відділенню ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України», керівникам об’єктів з масовим перебуванням людей забезпечити здійснення заходів дезінфекції  в місцях масового перебування людей.

Термін: на період карантину.

 

5. КНП «Ярмолинецький центр ПМСД» активізувати роз’яснювальну роботу  серед населення щодо важливості у проведенні масової імунізації проти коронавірусної інфекції.

Термін: на період карантину.

 

6. Рекомендувати підприємствам, установам, організаціям максимально перейти на дистанційну форму роботи, окрім підприємств критичної інфраструктури.

Термін: до послаблення карантинних обмежень.

 

7. Обмежити на території Ярмолинецької селищної ради прийом громадян структурними підрозділами, виконавчими органами та комунальними підприємствами селищної ради, крім надання невідкладних послуг населенню.

Термін: до послаблення карантинних обмежень.

Документ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень