Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 квітня 2021 року відбулася 8 позачергова сесія Ярмолинецької селищної ради

Дата: 19.04.2021 15:03
Кількість переглядів: 743

      16 квітня 2021 року депутати Ярмолинецької селищної ради зібралися на засідання 8 позачергової сесії. Сесія відбувалася під головуванням Ярмолинецького селищного голови Андрія Шутяка. Із 26 депутатів Ярмолинецької селищної ради на засіданні зареєструвалися 23 депутати.

 

 

      Перш ніж приступити до розгляду питань порядку денного сесії селищний голова Андрій Шутяк взяв слово, аби вручити ярмолинчанці Голці Катерині Валентинівні почесну відзнаку «Орден матері бійця АТО». Це орден народної пошани, який присвоюється матерям, чиї сини та доньки, коли виникла загроза для Батьківщини, не вагаючись пішли її боронити.

 

 

     Учителька молодших класів Ярмолинецького ЗЗСО № 1 Голка Катерина Валентинівна виховала двох таких мужніх синів – Миколу та Бориса. Обидва вони – учасники бойових дій на сході України, старший Микола з 2014 року, пізніше до лав українських захисників приєднався і молодший Борис. Зараз вони продовжують нести службу в ЗСУ.

 

 

     На порядок денний 8 позачергової сесії Ярмолинецької селищної ради було винесено 81 проєкт рішень. Оскільки всі проєкти рішень були детально опрацьовані постійними комісіями, депутатський корпус працював злагоджено та конструктивно.

     З ухваленими рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Ярмолинецької громади в розділі «Офіційні документи». Рішення місцевих рад підлягають оприлюдненню, в тому числі на сайті, не пізніше 5 робочих днів з моменту їх затвердження.

Документ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень