Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Ярмолинеччині 16 учасникам АТО та ООС виділені земельні ділянки

Дата: 28.04.2021 16:00
Кількість переглядів: 1179

     16 жителям Ярмолинецької територіальної громади, які є учасниками АТО та ООС, наданий дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Відповідне рішення ухвалили депутати Ярмолинецької селищної ради на 8 позачерговій сесії, яка відбулася 16 квітня. Ще 3 учасникам бойових дій затверджено проєкти землеустрою.

 

Фото без опису

 

     Виділені військовослужбовцям земельні ділянки – це землі сільськогосподарського призначення, які надаються їм у власність у межах норм безоплатної приватизації для ведення особистого селянського господарства. Відповідно до ст. 121 Земельного кодексу України розмір такої ділянки — не більше 2,0 га.

     Максимально сприяти тому, аби учасники АТО та ООС змогли скористатися своїм законним правом на першочергове відведення їм земельних ділянок. Такою є принципова позиція керівництва й органів місцевого самоврядування Ярмолинецької територіальної громади – голови громади, який сам пройшов через горнило російсько-української війни, та всього депутатського корпусу Ярмолинецької селищної ради. Це питання буде у пріоритеті і надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень