Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Закликаємо утриматися від використання пластикових квітів на кладовищі

Дата: 29.04.2021 11:05
Кількість переглядів: 1215

     28 квітня працівники Ярмолинецького комунального підприємства «Благоустрій громади» упродовж кількох годин працювали на новому кладовищі Ярмолинець.

 

Фото без опису

 

     Комунальники вивезли купу пластикового сміття. Того, яке не так давно було «квітами», які не в’януть. Але, на жаль, перетворюються на сміття, утилізувати яке в Україні немає жодного безпечного способу.

 

Фото без опису

 

     Екологи не перестають наголошувати на тому, що віддаючи шану померлим неналежним чином, люди загрожують життю та здоров’ю живих.

     Церква також закликає вірян не носити пластик на кладовище. Священники на парафіях проводять роз'яснювальну роботу про екологічну шкоду штучних квітів. У цьому питанні у комунальників, екологів та священників спільна позиція.

 

Фото без опису

 

     Просимо усіх, хто провідуватиме й прибиратиме могили своїх рідних та близьких, бути відповідальними і прикрашати місця поховання живими квітами й декоративними рослинами. Будемо вдячні за підтримання порядку на кладовищі. Неподалік кладовища, через дорогу, знаходиться сміттєзвалище смт Ярмолинці, прохання виносити туди сміття і траву після прибирання. Дякуємо за розуміння.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень