Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Ярмолинецька громада бере участь у конкурсі «Наша громада»

Дата: 29.04.2021 15:26
Кількість переглядів: 1277

     У рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) з 29 березня до 30 вересня 2021 року для територіальних громад України телеканалами ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром проводиться конкурс «Наша громада».

 

Фото без опису

 

     Мета конкурсу: донести широкій авдиторії інформацію про реформу місцевого самоврядування та показати конкретні історії успіху територіальних громад; розповісти в ефірі українських національних телеканалів про досягнення та досвід обраних громад; привернути увагу до реформи місцевого самоврядування через участь громадян у відборі громад-учасниць конкурсу; продемонструвати успішні місцеві проєкти, зміцнити довіру до місцевого самоврядування, ініціативності та активності жителів громад; стимулювати та підтримати розвиток територіальних громад.

     Ярмолинецькою селищною радою підготовлено та подано на конкурс проєкт «Розвиток молоді – майбутнє громади» (створення літнього молодіжного табору "Козацька Січ Ярмолинеччини", с. Сутківці).

     Метою реалізації проєкту є підсилення національно-патріотичного та екологічного виховання молоді на основі традицій українського козацтва.

     Проєктом передбачається облаштування літнього молодіжного табору в с. Сутківці поряд із видатними пам’ятками оборонної архітектури – Покровською церквою-фортецею XIV – XVIII-XIX ст. та руїнами замку ХV століття.

     Інформацію про проєкт розміщено на сайті проєкту «Наша громада» за посиланням https://otg.fakty.com.ua/communities/yarmolinecka-gromada

 

     З 10.05.2021 до 31.05.2021 року на сайті відбуватиметься голосування.

Щоб підтримати проєкт громади, необхідно зареєструватися на сайті через свій акаунт у соціальній мережі або електронну пошту.

 

Про конкурс

     На першому етапі конкурсу проводиться відбір 13 громад-учасниць, які мають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування, та 13 громад-учасниць, які отримали найвищі бали за результатами голосування експертного журі.

     Упродовж червня-вересня телеканали ICTV та СТБ познайомлять українців із 26 фіналістами конкурсу «Наша громада» в ефірі програм «Факти» та «Вікна».

     Із 14.08.2021 до 27.09 2021 року проходитиме фінальне оцінювання лише членами експертного журі, які вивчатимуть кожен проєкт громади на підставі інформації та даних, що містяться в детальному описі та додатках до нього. 

     Грошовий приз – 500 тис. грн на втілення проєкту громади. Виграє той, хто отримає максимальну кількість балів порівняно з іншими учасниками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь