Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради

Дата: 06.05.2021 08:48
Кількість переглядів: 606

      6 травня під головуванням Ярмолинецького селищного голови відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  Ярмолинецької селищної ради.

      На порядок денний було винесене питання про заходи щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Ярмолинецької селищної ради.

 

 

     З 6 травня Хмельниччина, а отже, і Ярмолинецька територіальна громада, у "жовтій" зоні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Відтак комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради

 

ВИРІШИЛА:

1. Ярмолинецькому районному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, відділенню поліції № 3 Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, структурним підрозділам селищної ради, підприємствам, установам, організаціям та об’єктам господарської діяльності незалежно від форми власності забезпечити на території громади неухильне виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 (зі змінами) з урахуванням рішення Державної комісії з питань ТЕБ та HC від 05.05.2021 № 27.

                                                                                Термін: на період карантину.

 

2. Ярмолинецькому районному лабораторному відділенню ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України», КНП «Ярмолинецький центр ПМСД», КНП «Ярмолинецька багатопрофільна лікарня» забезпечити щоденну оцінку епідемічної ситуації на території громади.

                                                                                Термін: на період карантину.

 

3. Старостам сіл Ярмолинецької селищної ради забезпечити проведення широкої роз’яснювальної роботи серед населення щодо виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 зі змінами.

                                                                                Термін: на період карантину.

Документ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень