Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Ярмолинецькій громаді покладанням квітів та вінків відзначили День пам’яті та примирення і 76-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 13:00
Кількість переглядів: 757

     Сьогодні, 7 травня, у центрі Ярмолинець відбулося покладання квітів до Меморіалу Слави і пам'ятника воїнам-визволителям з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення (8 травня) і 76-ї річниці перемоги над нацизмом (9 травня) у Другій світовій війні.

 

Фото без опису

     

     У заходах взяли участь Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк, заступники селищного голови, керівники структурних підрозділів Ярмолинецької селищної ради, члени президії ради ветеранів Ярмолинеччини, військовослужбовці ЗСУ.

Фото без опису

 

      Серед жителів Ярмолинецької громади є четверо ветеранів, учасників подій, які ми цими днями згадуємо. Наша їм шана і глибока вдячність за відданість рідній землі і Перемогу.

 

Фото без опису

 

     Вже не перший рік ці травневі заходи відбуваються під символічним гаслом – «Ніколи знову!». Друга світова війна в свої горнила втягнула 62 країни з 73-х, які існували в той час у світі. «Ніколи знову!» – це нагадування про те, що ми маємо зробити все можливе для того, щоб подібне у людській історії більше ніколи не повторилося.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень