Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вивіз сміття: як це питання вирішується на території громади та що у планах місцевої влади на поточний рік?

Дата: 13.05.2021 08:30
Кількість переглядів: 989

     Для вивезення твердих побутових відходів Ярмолинецьке комунальне підприємство «Благоустрій громади» має у своєму розпорядженні два транспортних засоби. Це вантажне авто і трактор з причепом. Останній уже давно потребував ремонту і, говорячи мовою молоді, апгрейту – вдосконалення й модернізації.

Фото без опису

     За ініціативи Ярмолинецької селищної ради вдалося знайти спонсорів і в стислі строки здійснити капітальний ремонт причепа до трактора. За час експлуатації транспортного засобу борти причепа частково прогнили. Тому основним завданням було повністю оновити борти. Для цих цілей спонсорську допомогу у вигляді листів металопрофілю та листової сталі надав ФОП Петльований Василь Миколайович.

     Ремонт причепа власними силами здійснив староста с. Соколівка Радіонов Василь Миколайович. Замінив й пофарбував борти, оснастив причіп додатковим кріпленням під риштування. У разі потреби над бортами оновленого причепа можна буде встановити сітку, що дозволить за раз вивезти удвічі-втричі більше відходів, як-от опалого листя, зрізаних гілок і т.п.

     Ярмолинецька селищна рада висловлює вдячність усім, хто виявив розуміння і посприяв у ремонті транспортного засобу.

Фото без опису

     Сам процес збору та вивозу сміття має відбуватися таким чином, щоб на сміттєзвалища відправлявся мінімальний обсяг відходів, а більша частина йшла на переробку. В планах Ярмолинецької селищної ради на 2021 рік встановлення в Ярмолинцях нових контейнерів для твердих побутових відходів і окремо контейнерів-сіток для ПЕТ-пляшок з метою подальшого їх відправлення на вторинну переробку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень