Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Книга і творчість». Огляд виставки робіт вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти Ярмолинецької селищної ради

Дата: 18.05.2021 14:30
Кількість переглядів: 911

     17 травня 2021 року на базі КЗ «Ярмолинецький Будинок дитячої та юнацької творчості» відбувся огляд виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти Ярмолинецької селищної ради.

    Тема огляду: «Книга і творчість».

Фото без опису

      На захід були запрошені голова Ярмолинецької селищної ради Андрій Шутяк, заступник селищного голови Іван Березовський, начальник відділу освіти Ярмолинецької селищної ради Руслана Гаврилюк, а також представники Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Фото без опису

     Для усіх присутніх були продемонстровані майстер-класи: витинанка (керівник – Курбатова І.Д.), плетіння гачком (керівник Туйчієва А.П.), художня вишивка (Блажієвська А.Л.),  пірографія – випалювання по дереву (керівник – Верстюк В.І.), гільйошування – випалювання по тканині (керівник – Верстюк В.І.), бісероплетіння (керівник – Шумович Н.М.), макраме (керівник – Верстюк В.І.), живопис (керівник –  Костенко С.В.), тістопластика (керівник – Паламар А.А.).

Фото без опису

     Майстер-класи були цікаво організовані і проведені. Діти охоче розповідали про техніку виконання робіт та уміло показували послідовність їх виконання.

     Також було оформлено тематичну книжкову фотозону, біля якої із задоволенням фотографувалися як дорослі, так і діти.

     Святкове дійство проходило в актовій залі Будинку творчості, де було розміщено роботи виставки. Експозиція виставки налічувала понад 150 робіт у 22 техніках відповідно до положення.

Фото без опису

      З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор КЗ «Ярмолинецький Будинок дитячої та юнацької творчості» Марина Краснопортко, яка привітала гостей та подякувала керівникам гуртків і вихованцям за  плідну співпрацю.

     Слова підтримки та подяки висловив і селищний голова Андрій Шутяк. Він наголосив, що позашкілля – важлива ланка молодої громади, бо за творчими, обдарованими дітьми – наше майбутнє.

Фото без опису

     Із вагомими здобутками колектив Ярмолинецького Будинку творчості  привітав  і директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорій Гончарук. Він зауважив, що колектив вихованців та педагогів уже кілька років поспіль показує один із кращих результатів в області.

Фото без опису

    Родзинкою заходу стало відкриття книги творчості, у якій були представлені всі техніки виставки. Паралельно із цими техніками усіх знайомили  і чарівні ведучі – Роман Заярний та Софія Карпова. Голосом книги творчості стала Олександра Войцехівська, яка вразила не тільки мелодійністю голосу, але й своєю акторською майстерністю.

     Зачарувала своїм тембром та вмінням володіти голосом і Шедловська Діана, переможниця Всеукраїнського конкурсу «Пісня над Бугом», виконуючи  мелодійну пісню про книгу.

Фото без опису

     Наприкінці заходу гості оглянули виставку і скористалися можливістю погортати справжній шедевр – книгу творчості, створену майстерними руками педагогів та гуртківців Будинку творчості.

Фото без опису

     Підготувала Тетяна Граб – заступник директора з виховної роботи Ярмолинецького Будинку дитячої та юнацької творчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень