Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комунальники отримали спецодяг

Дата: 20.05.2021 09:14
Кількість переглядів: 1229

     Вперше за останні десятиріччя працівники комунального підприємства Ярмолинецької громади отримали спеціальний одяг. Спецодяг з логотипом підприємства – КП «Благоустрій громади» – комунальникам передали Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк та заступник селищного голови Денис Головко.

Фото без опису

     Поки що працівники місцевого комунального господарства отримали літні комплекти спеціального одягу для виконання своїх виробничих завдань. У планах придбання і зимового варіанту спецодягу.

Фото без опису

     Одяг замовляли індивідуально для кожного з восьми працівників, аби форма підійшла за розміром.

Фото без опису

      Якщо форма уже на руках, то як її не приміряти. Перші враження від нової форми «те, що треба». Зручна, гарна, посилені наколінники, і кишень достатньо, в тому числі з клапаном на липучці для інструменту. Це з погляду чоловіків. Жінкам догодити трохи важче, бо у кожної своє бачення, як одяг має сидіти. Але зрештою задоволеними залишилися усі.

Фото без опису

     Придбання такого спецодягу, по-перше, говорить про рівень та престиж самого комунального підприємства. По-друге, досить суттєво економить бюджет його працівників, адже досі вони використовували для виконання виробничих завдань власний одяг. А по-третє, і це найважливіше, спецодяг має спеціальне «відблискове» покриття, що відповідає загальноприйнятим стандартам для безпеки виконання робіт, особливо на проїжджій частині доріг.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень