Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тенденції розвитку клубних закладів. Пошук нових форм і методів роботи

Дата: 28.05.2021 08:10
Кількість переглядів: 848

     27  травня 2021 року в читальному залі Ярмолинецької центральної бібліотеки відбувся тематичний семінар «Тенденції розвитку клубних закладів у сучасних умовах». Участь у семінарі взяли клубні працівники Ярмолинецької селищної ради та начальник відділу культури, туризму та релігій Ярмолинецької селищної ради Ірина Бойко.

      Мета заходу – підвищення фахової компетенції працівників, забезпечення неперервності та послідовності їхньої професійної та практичної підготовки. Семінар проводили – провідний методист відділу культурно-освітньої роботи та креативних індустрій клубних закладів Валентина Петрова та завідуюча відділом культурно-освітньої роботи і креативних індустрій Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва Вікторія Українець.

Фото без опису

     Розпочався захід із знайомства обласних методистів з працівниками клубних закладів. Кожен розповів про свою роботу, творчі формування, заходи, які проводилися.

     Валентина Українець ознайомила учасників з презентацією законопроєкту “Про культурні послуги” та надала  методичні поради. Також обговорювалися  актуальні теми щодо роботи закладів культури в сучасних умовах, пошук нових форм і методів роботи культурного обслуговування населення, участі в обласних та районних оглядах-конкурсах та мистецьких заходах. Наголошувалося на активній участі у конкурсах, інформаційно-виховній функції кожного клубного закладу, створенні любительських об’єднань.

     Захід був інформативний та цікавий. Фахівці Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва відповіли на усі питання та надали інформаційно-методичні матеріали для ознайомлення та використання в роботі.

 

     Підготувала Ольга Басун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень