Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про актуальне. Легалізація «тіньової» зайнятості населення та «тіньової» заробітної плати в Ярмолинецькій громаді

Дата: 28.05.2021 15:00
Кількість переглядів: 1073

     26 травня 2021 року під головуванням Ярмолинецького селищного голови Андрія Шутяка відбулося засідання робочої групи зі сприяння легалізації «тіньової» зайнятості населення та «тіньової» заробітної плати.

     Робоча група створена у березні 2021 року та має на меті захист прав найманих працівників, сприяння створенню нових робочих місць та наповнення бюджету громади шляхом легалізації виплат заробітної плати.

     До складу робочої групи увійшли: начальники структурних підрозділів Ярмолинецької селищної ради, директор Ярмолинецької районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Безушко В.І., головний державний інспектор управління Держпраці в Хмельницькій обл. Марчук О.А., начальник Ярмолинецької державної податкової інспекції Павлюковська С.П., начальник сектору превенції відділення поліції № 3 Шедловський Я.М., головний спеціаліст Хмельницького відділення Фонду соціального страхування України Туріца Н.І.

     На засіданні робочої групи розглядалися питання оподаткування та легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Ярмолинецької селищної територіальної громади.

     Для громади гострим і актуальним залишається питання наповнення місцевого бюджету. І наймані працівники, і роботодавці, підприємці мають усвідомлювати, що сплата податків – це стабільне і якісне наповнення бюджету і це наш громадянський обов’язок. Адже сплачені податки – це відремонтовані дороги, належне виконання соціально-економічних програм, заробітна платня тим, хто лікує та вчить, та багато інших корисних речей, без яких неможливе нормальне функціонування краю.

     Того дня робоча група також провела інформаційно-роз’яснювальну роботу серед водіїв, які надають послуги таксі, щодо їхньої державної реєстрації як суб’єктів господарської діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень