Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання круглого столу за темою: «Зайнятість населення та місцевий економічний розвиток»

Дата: 31.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 1238

     28 травня в с. Косогірка Ярмолинецької громади було проведено засідання круглого столу за темою: «Зайнятість населення та місцевий економічний розвиток».

 

 

     Ініціаторами заходу виступили Ярмолинецька селищна рада спільно з Ярмолинецькою філією Хмельницького обласного центру зайнятості.

 

     Участь у засіданні круглого столу взяли: Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк, заступники селищного голови Денис Головко та Іван Березовський, начальник Ярмолинецької державної податкової інспекції Світлана Павлюковська, начальники структурних підрозділів Ярмолинецької селищної ради. До обговорення долучилися старости с. Косогірка, с. Савинці, с. Ясенівка, сіл Томашівка та Нове Село, а також підприємці – директора СТОВ «Маяк», ТОВ «МакІнвест», ТОВ «Екоагроінвест».

 

 

     Важливу роль у питаннях зайнятості та місцевого економічного розвитку відіграють старостати. Результати їхньої щоденної роботи в населених пунктах, швидкого реагування на запити населення, співпраці з суб’єктами господарювання відображаються в оцінці, яку дають органу місцевого самоврядування люди.

 

 

     Круглий стіл проходив у селі Косогірці. Стан справ у селі є типовим для більшості населених пунктів громади, але завдяки енергійності та наполегливості його старости Марії Боднар село впевнено заявляє про перспективи та пріоритети свого розвитку. Це будівництво мереж водопостачання, розвиток малого підприємництва, ремонт автодоріг, заснування фестивалю, присвяченого видатному польському поетові Маврицію      Гославському, участь у грантових проєктах з питань озеленення, благоустрою населеного пункту.

 

 

     За результатами засідання круглого столу й обміну думками з питань зайнятості та місцевого економічного розвитку були напрацьовані пропозиції щодо того, як зробити Ярмолинеччину ефективною у господарюванні та комфортною для проживання її жителів.

 

     Засідання проходило у приміщенні Косогірського сільського клубу і по завершенню обговорення його учасників було запрошено приєднатися до глядачів фольклорного огляду-конкурсу «Ой котився обруч».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень