Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Школа місцевого самоврядування DESPRO. У команди Ярмолинецької громади 2 місце в рейтингу досягнень учасників ІІ хвилі навчання

Дата: 03.06.2021 15:42
Кількість переглядів: 646

     Ярмолинецька громада успішно завершила навчання у Школі місцевого самоврядування DESPRO. Цього року навчання відбувалося у віртуальному світі на гейміфікованій платформі ZMeet.

Фото без опису

     Команда Ярмолинецької громади зайняла 2 місце у рейтингу досягнень учасників ІІ хвилі навчання. Також за перемогу у вікторині з маркетингу територій ми отримали у подарунок книгу Філіпа Котлера "Маркетинг 4.0".

Фото без опису

     Швейцарсько-український проєкт “Підтримка децентралізації в Україні” DESPRO ? проєкт міжнародної технічної допомоги, що працює в сфері реформи місцевого самоврядування (інший термін – «децентралізація») в Україні з 2007 року.

     Школа місцевого самоврядування DESPRO – комплексний навчальний інструмент практичного спрямування для лідерів місцевого самоврядування усіх рівнів.

     Провідна ідея Школи DESPRO – формування необхідних управлінських і проєктних спроможностей у регіонах та в громадах – здатність створювати й реалізовувати ефективні стратегії та проєкти місцевого розвитку, а також уміння ефективно управляти громадами в умовах децентралізованих повноважень і ресурсів.

     З 2017 року Школа DESPRO переорієнтувалася на потреби ОТГ, тому у фокусі навчальної програми – ключові проблемні питання, які постали перед новоствореними громадами:

  • - стратегічне і просторове планування;
  • - стратегічний і проєктний менеджмент (у т.ч. експертно-консультаційний супровід підготовки інвестиційних проєктів та проєктів розвитку в громадах);
  • - секторальне планування (насамперед сектори, в яких проєкт DESPRO має напрацьовані готові продукти для громад – з водопостачання, водовідведення, поводження з ТПВ);
  • - практикуми з ефективного представлення своєї громади як у внутрішньому, так і зовнішньому середовищах;
  • - маркетинг та брендування території;
  • - інноваційний економічний розвиток та фінансові інструменти розбудови громади.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь