Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо колектив газети «Вперед» з Днем журналіста!

Дата: 04.06.2021 15:30
Кількість переглядів: 890

      Сьогодні з самого ранку колектив газети «Вперед» приймав вітання на свою адресу. Вітали працівників газети із професійним святом – Днем журналіста, який відзначається 6 червня і цього року припадає на вихідний недільний день.

      Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк у вітальному слові подякував колективу газети за їхню багаторічну роботу в інформаційному просторі. За всебічне, якісне й оперативне висвітлення життя громади. До вітань приєдналися й інші гості редакції, яких цього дня було чимало.

      У свою чергу головний редактор газети Алла Гуменюк розповіла про те, як читачі сприймають друковане видання сьогодні, у добу цифрових медіа. Звернення людей, дзвінки й візити у редакцію засвідчують актуальність видання. Друковане слово, як правило, вивірене і виважене, адже «написаного пером не витягнеш і волом». Тому газеті «Вперед» довіряють, вона має свого читача і своє місце у сфері ЗМІ.

      До речі, результати наукових досліджень у галузі медіа вказують на те, що в різний проміжок дня люди охочіше споживають інформацію з певного каналу. Зранку люди віддають перевагу друкованим ЗМІ та радіо. При цьому друковані видання превалюють, коли людина ще вдома, тимчасом як радіо стає пріоритетним у дорозі до роботи, а також увечері – по дорозі додому. Ввечері вдома головним каналом медіакомунікації стає телебачення. Якщо говорити про споживання медіа з комп’ютера, мобільного телефона та планшета, то всі ці пристрої є актуальними в будь-який проміжок дня.

       Як бачимо, друковані видання були і є. І будуть. Бо вони дають читачеві те особливе відчуття надійності, професійності й ґрунтовності, яке завжди є затребуваним.

      Щиро вітаємо колектив газети «Вперед» з Днем журналіста! Дякуємо вам за вашу творчу жилку, яка може бути і такою, на яку головного редактора газети «Вперед» Аллу Гуменюк надихнула холоднеча перших днів літа:

Досить мерзнути і спати!

Треба літо закликати!

У короткій спідничині

Підморгнуть сто раз мужчині!

Познайомитись щоб з хлопом –

Скористайтесь автостопом!

Або в супереч погоді

Прокатайтесь на підводі!

Вранці, коли сплять ще всі,

Можна босим - по росі!

Так що є резон гуляти!

Досить "синьку продавати"!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень