Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території та розділу “Охорона навколишнього природного середовища”

Дата: 23.06.2021 08:58
Кількість переглядів: 449

Фото без опису   

     Відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», проводиться громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території та розділу “Охорона навколишнього природного середовища” містобудівної документації, а саме, Детального плану території під розташування кар’єру для видобування глини для діючого цегельного заводу на двох земельних ділянках площею 14 га та 4 га, (к.н 6825884400:04:004:0085, 6825884400:04:004:0086), які розташовані на території Ярмолинецької селищної ради, за межами с. Москалівка Хмельницького району Хмельницької області.

     Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Ярмолинецьку селищну раду Хмельницької області.

     Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення проекту Детального плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня оприлюднення оголошення в 2-х друкованих засобах масової інформації, розміщено на сайті Ярмолинецької селищної ради та триватиме до 25 липня 2021 року.

     Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту Детального плану та розділу “Охорона навколишнього природного середовища”.

     Ознайомитися з проектом Детального плану та розділом “Охорона навколишнього природного середовища”, екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування, подати свої зауваження та пропозиції можна до Ярмолинецької селищної ради за адресою: смт.Ярмолинці,  площа 600-річчя Ярмолинець,1 Телефон: (03853) 2-13-70.

     Відповідальна особа: головний спеціаліст відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Ярмолинецької селищної ради – Бобик Володимир Миколайович.

     Строк подання зауважень та пропозицій становить 30 днів, тобто до 25 липня 2021р.
     Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

     Детальний план території та розділ “Охорона навколишнього природного середовища” розміщено на сайті Ярмолинецької селищної ради.

     Проведення транскордонних консультацій держави, погодження щодо проекту детального плану території не вимагається згідно з чинним законодавством.

     Громадське обговорення детального плану території відбудеться 27 липня 2021 року о 10:00 за адресою: смт.Ярмолинці, вул. Центральна, 14.

Документ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень