Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День державної служби

Дата: 23.06.2021 11:08
Кількість переглядів: 817

     Сьогодні вітання на свою адресу приймають державні службовці. День державної служби – професійне свято, яке в Україні відзначається щорічно 23 червня, у День державної служби ООН.

Фото без опису

     З цієї нагоди Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк та заступник селищного голови Іван Березовський завітали до працівників тих державних установ, що діють на території Ярмолинецької громади. Це – Управління соціального захисту населення, сервісний центр Пенсійного фонду України та Ярмолинецька державна податкова інспекція ГУ ДПС у Хмельницькій області.

Фото без опису

      На теренах нашої громади в усіх цих установах працюють переважно представниці чарівної статі. Працюють із цілковитим усвідомленням того, які важливі функції покладені на державних службовців. Адже саме від державних службовців залежить рівень довіри до влади, вони формують її авторитет.

Фото без опису

     У своєму вітальному слові селищний голова Андрій Шутяк подякував цим прекрасним жінкам, справжнім професіоналам своєї справи, а також чоловікам, які працюють поруч із ними, за плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування. А також побажав наснаги в роботі і людського щастя в житті та вручив подарунки від ГО «За конкретні справи».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень