Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Конкурс «Наша громада». Зйомки телесюжету для загальнонаціональних каналів СТБ та ICTV

Дата: 09.07.2021 13:13
Кількість переглядів: 813

     У травні цього року Ярмолинецька громада боролася за вихід у фінал конкурсу «Наша громада». Майже 300 громад взяли участь у конкурсі, представивши свої унікальні проекти за різними напрямками – медицина, екологія, соціальна сфера, розвиток підприємництва, ініціатива для людей поважного віку, туризм, інклюзія тощо.

     Ярмолинецька громада обрала такий напрямок, як залучення молоді. Наш проєкт - це створення у с. Сутківцях літнього молодіжного табору «Козацька Січ Ярмолинеччини». Ідея актуальна й оригінальна. Як результат, проєкт отримав потужну підтримку і Ярмолинецька громада потрапила у фінал конкурсу. Усього фіналістами стали 26 громад.

Фото без опису

     Якщо голосування за вихід у фінал відбувалося в Інтернет-просторі, то наступним етапом є представлення проєктів громад-фіналісток на українських загальнонаціональних каналах СТБ та ICTV. 8 липня знімальна група цих каналів завітала на Ярмолинеччину, щоб відзняти сюжет про нашу громаду і ініційований нами проєкт.

Фото без опису

     Зйомки відбувалися у різних локаціях. Ярмолинецька громада молода, на етапі становлення. Як це становлення відбувається, що вдалося на сьогодні реалізувати і яке бачення у керівництва громади перспектив її розвитку – про це учасникам знімальної групи розповів голова Ярмолинецької селищної ради Андрій Шутяк.

Фото без опису

     Далі зйомки відбувалися у с. Сутківцях. На тому місці в долині біля річки, де заплановано організувати літній молодіжний табір. Молодіжний табір сьогодні тут таки розбили, але наразі це похідний табір. Утім, було і приготування їжі на багатті, і купання у річці, і пісні під гітару.

Фото без опису

     Учасники військово-патріотичного клубу «Молодіжна козацька Січ Ярмолинеччини», засновником і керівником якого є Федір Пронак, у показових виступах продемонстрували, чим саме займаються діти у клубі, якими вміннями і навиками оволодівають. На заході був присутній капелан Ігор Ковалик, який теж займається з дітьми, проводить з ними бесіди на теми духовного й патріотичного виховання.

Фото без опису

      Якими знімальна група з Києва побачила Ярмолинецьку громаду і наш проєкт, дізнаємося, коли сюжет з’явиться в ефірі.

     Дякуємо усім, хто посприяв в організації зйомок.

Фото без опису

     Дякуємо усім дітям, які взяли участь у заході. А це не лише учасники військово-патріотичного клубу. Проєкт літнього молодіжного табору в с. Сутківцях націлений на залучення молоді з усієї України. Нам є чим зацікавити і що показати у нашій громаді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь