Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

Конкурс «Наша громада». Зйомки телесюжету для загальнонаціональних каналів СТБ та ICTV

Дата: 09.07.2021 13:13
Кількість переглядів: 821

     У травні цього року Ярмолинецька громада боролася за вихід у фінал конкурсу «Наша громада». Майже 300 громад взяли участь у конкурсі, представивши свої унікальні проекти за різними напрямками – медицина, екологія, соціальна сфера, розвиток підприємництва, ініціатива для людей поважного віку, туризм, інклюзія тощо.

     Ярмолинецька громада обрала такий напрямок, як залучення молоді. Наш проєкт - це створення у с. Сутківцях літнього молодіжного табору «Козацька Січ Ярмолинеччини». Ідея актуальна й оригінальна. Як результат, проєкт отримав потужну підтримку і Ярмолинецька громада потрапила у фінал конкурсу. Усього фіналістами стали 26 громад.

Фото без опису

     Якщо голосування за вихід у фінал відбувалося в Інтернет-просторі, то наступним етапом є представлення проєктів громад-фіналісток на українських загальнонаціональних каналах СТБ та ICTV. 8 липня знімальна група цих каналів завітала на Ярмолинеччину, щоб відзняти сюжет про нашу громаду і ініційований нами проєкт.

Фото без опису

     Зйомки відбувалися у різних локаціях. Ярмолинецька громада молода, на етапі становлення. Як це становлення відбувається, що вдалося на сьогодні реалізувати і яке бачення у керівництва громади перспектив її розвитку – про це учасникам знімальної групи розповів голова Ярмолинецької селищної ради Андрій Шутяк.

Фото без опису

     Далі зйомки відбувалися у с. Сутківцях. На тому місці в долині біля річки, де заплановано організувати літній молодіжний табір. Молодіжний табір сьогодні тут таки розбили, але наразі це похідний табір. Утім, було і приготування їжі на багатті, і купання у річці, і пісні під гітару.

Фото без опису

     Учасники військово-патріотичного клубу «Молодіжна козацька Січ Ярмолинеччини», засновником і керівником якого є Федір Пронак, у показових виступах продемонстрували, чим саме займаються діти у клубі, якими вміннями і навиками оволодівають. На заході був присутній капелан Ігор Ковалик, який теж займається з дітьми, проводить з ними бесіди на теми духовного й патріотичного виховання.

Фото без опису

      Якими знімальна група з Києва побачила Ярмолинецьку громаду і наш проєкт, дізнаємося, коли сюжет з’явиться в ефірі.

     Дякуємо усім, хто посприяв в організації зйомок.

Фото без опису

     Дякуємо усім дітям, які взяли участь у заході. А це не лише учасники військово-патріотичного клубу. Проєкт літнього молодіжного табору в с. Сутківцях націлений на залучення молоді з усієї України. Нам є чим зацікавити і що показати у нашій громаді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь