Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ярмолинці святкові. День селища – 2021

Дата: 13.07.2021 13:23
Кількість переглядів: 1193

     Спека спала. Десь погримувало, і небо грозило пролитися дощем. Але погода змилостивилася, і містечко поринуло у свято.

Фото без опису

     12 липня Ярмолинці відзначають День селища. Цього року це був понеділок, тому урочистості й святкове дійство відбувалися ввечері. На площі у центрі містечка.

Фото без опису

     Здається, це було наймасовіше святкування за останні роки. Нарешті повернення до звичного ритму життя з буднями і святами після затяжного жорсткого карантину.

Фото без опису

     Святкування з нагоди Дня селища виявилися яскравими і гучними.

Фото без опису

     Ведучим заходу був Андрій Романіді – шоумен, ведучий телевізійних програм на каналах МЕГА, ІНТЕР та СТБ, а також корпоративних, святкових та ділових подій. Тож дійство на сцені було в надійних руках професіонала.Фото без опису     В урочистій частині заходу участь взяли Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк, благочинний Ярмолинецького округу ПЦУ о. Миколай Ковалик, депутат Хмельницької обласної ради від партії «За конкретні справи» Уляна Ткаченко.

Фото без опису

     Після чого на площу завітала дуже високопоставлена особа, ім’я якої історичні документи пов’язують з Ярмолинцями і славетним Петропавлівським ярмарком, який відбувався у містечку. Граф Орловський, як годиться, на бричці.

Фото без опису

      Що більше вечоріло, то гучнішим ставало свято. Запальні танцювальні номери, виступи народних і музичних колективів. Розіграш лотереї з цінними призами від спонсора свята ГО «За конкретні справи».

Фото без опису

     Справжніми оваціями вибухнула площа, коли на сцені з’явилася співачка Оля Цибульська. Артистка привітала ярмолинчан з Днем селища і подарувала свої хіти, які одразу підхоплювалися глядачами і площа звучала багатоголосо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень