Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське слухання з питання затвердження проекту герба та прапора Ярмолинецької територіальної громади та населених пунктів, які входять до її складу

Дата: 15.07.2021 11:14
Кількість переглядів: 408

Фото без опису       

     Відповідно до прийнятого рішення виконавчого комітету Ярмолинецької селищної ради № 15 від 08.07.2021 року «Про призначення громадського слухання з питання затвердження  проекту герба та прапора Ярмолинецької територіальної громади та населених пунктів, які входять до її складу», з метою з’ясування громадської думки з питання затвердження проекту герба та прапора Ярмолинецької територіальної громади та населених пунктів, які входять до її складу, залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з даного питання призначено громадське слухання на 26.08.2021 р. о 10.00 год. за адресою: Хмельницька область, смт Ярмолинці,  вул. Центральна 14, поверх 2, зал засідань.

     Пропозиції (зауваження) учасників громадського слухання подаються в письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення на наступну адресу: 32100, Хмельницька область, смт Ярмолинці, площа 600-річчя Ярмолинець 1,  або на електронну пошту: info@yarmolynetska-gromada.gov.ua.

     Із наявними проектами герба та прапора Ярмолинецької селищної територіальної громади та населених пунктів, які входять до її складу можна ознайомитися у відділі культури, туризму та релігії Ярмолинецької селищної ради за адресою смт Ярмолинці, площа 600-річчя Ярмолинець 1, кабінет 414 або на офіційному сайті Ярмолинецької територіальної громади (hhps://info@yarmolynetska-gromada.gov.ua в розділі «Оголошення».

Проекти гербів громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень