Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Новому Селі яскраво відсвяткували День села

Дата: 02.08.2021 09:43
Кількість переглядів: 1333

     Свято вперше відзначали в умовах новоствореної Ярмолинецької селищної територіальної громади. Та ще й після затяжного періоду суворих обмежень на масові заходи. Тому святковий захід 1 серпня у Новому Селі став життєдайним джерелом єднання, позитиву, відкритості.

     Особливо активно на запрошення керівництва старостинського округу, куди входять два села – Томашівка і Нове Село, зібратися біля Новосільського сільського клубу і відсвяткувати разом День села відгукнулася молодь. А це означає, що село живе і розвивається. Позитивну динаміку народжуваності у старостаті зауважила і староста сіл Томашівка та Нове Село Тетяна Каськова.

    Від імені Ярмолинецької селищної ради з Днем села місцевих жителів привітав заступник Ярмолинецького селищного голови Іван Березовський. Як відомо, у селі завжди є робота, але реалії такі, що часто бракує необхідних технічних засобів. Від громадської організації «За конкретні справи» заступник селищного голови передав на потреби села подарунок – косу бензинову. Подарунками також відзначили жителів Нового Села, які зробили вагомий внесок у розвиток села або вчинки яких закарбувалися в його історії.

     Далі була концертна програма. Вірші, гуморески, пісні, танці й забави. Особливо гостей зачарували номери, які їм до свята подарувало творче подружжя Анатолія та Раїси Росохач. Анатолій Іванович та Раїса Петрівна –  учасники Народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Надвечір’я» Хмельницького міського будинку культури. Хмельничани, але уже кілька років обживають будиночок у Новому Селі, куди приїжджають побути поближче до природи й відпочити душею.

     Заправляла усім на святі ведуча Надія Ляховська, бібліотекар бібліотеки-філіалу с. Нове Село. Енергійна, винахідлива, гостра на слівце. З такою ведучою точно не знудьгуєшся! 

     А от для старости сіл Томашівка і Нове Село Тетяни Каськової цього дня свято і робота переплелися воєдино. Бо ж усе має бути відпрацьовано й злагоджено, аби свято було людям на втіху.

     Щиро вітаємо жителів Нового Села з вашим святом! Наснаги вам, добробуту й побільше приводів для свят!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень