Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оздоровлення дітей

Дата: 19.08.2021 13:34
Кількість переглядів: 1101

    Фото без опису

      Два тижні літа на березі Чорного моря – цього року таку можливість отримали 26  дітей з Ярмолинеччини, які належать до пільгових категорій.

     З метою належного проведення оздоровчої кампанії Ярмолинецькою селищною радою були здійснені відповідні заходи, націлені на практичну реалізацію права кожної дитини на оздоровлення та відпочинок. Адже одним  із першочергових завдань громади є максимальне охоплення оздоровчими та відпочинковими послугами дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки відповідно до Законів України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» та «Про охорону дитинства».

Фото без опису

     6 серпня діти Ярмолинецької селищної ради, які належать до пільгових категорій, відправилися на відпочинок в оздоровчо-спортивний табір «Лісотехнік» с. Рибаківка Березанського р-ну Миколаївської області. Путівки для 26 дітей та квитки на проїзд залізничним транспортом були придбані за кошт місцевого бюджету Ярмолинецької селищної ради.

     Табір «Лісотехнік» став переможцем тендерних процедур і надав найбільш комфортні умови для відпочинку дітей. Серед юних ярмолинчан, яких відправили на оздоровлення, діти таких пільгових категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних  сімей та діти учасників бойових дій.

Фото без опису

     В оздоровчо-спортивному таборі «Лісотехнік» відпочинок організовано таким чином, щоб кожен день був яскравим та насиченим. Ігри, танці, конкурси, спортивні та інтелектуальні  змагання – дітвора любить відпочивати активно, і у таборі для цього створено всі належні умови. За безпекою юних відпочивальників ретельно стежать медпрацівники, вожаті та вихователі.

     Для громади літо – це час оздоровлення дітей, а для дітей літо – це час здійснення мрій, веселих ігор та незабутніх вражень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень