Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голосування у Національному арт-проєкті «Молодь inUA»

Дата: 01.09.2021 14:49
Кількість переглядів: 861

     Ярмолинецька громада – активна учасниця багатьох конкурсів і проєктів. У тому числі молодіжних.

    1 вересня стартувало голосування у Національному арт-проєкті «Молодь inUA». Молодь нашої громади у рамках цього проєкту намалювала своє бачення майбутнього України – незламної, мирної, квітучої.Фото без опису     Над малюнком працювали учні Ярмолинецького ЗССО №1, Ярмолинецького ЗССО №2, Соколівського, Новосільського, Сутковецького закладів загальної середньої освіти. Творча акція відбувалася у парку в центрі Ярмолинець 24 серпня в рамках відзначення Дня Незалежності.

    Юні ярмолинчани виявили неабияку наполегливість, створюючи картину. Наші художники працювали просто неба, і дощові хмари не забарилися випробувати їх на твердість характеру. Коли почав накрапати дощ, деякий час діти малювали під парасольками, які над ними тримали «уболівальники» з групи підтримки. А далі перемістилися у кафе, що люб’язно їх прихистило. Хай і з пригодами, але свою картину вони намалювали!

     Давайте підтримаємо наших юних митців і нашу громаду!

     Щоб допомогти громаді перемогти у конкурсі, потрібно взяти участь у голосуванні, яке буде активним з 1 по 10 вересня. Переходьте за посиланням ???
https://woobox.com/amsxoz 
знаходьте малюнок нашої громади (слід трохи погортати і пошукати) і тисніть під ним ГОЛОСУВАТИ. Унизу сторінки, де відбувається голосування, необхідно ввести свої дані та підтвердити вибір.

 

Будьмо активними!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень