Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітаємо підприємців Ярмолинеччини з прийдешнім святом – Днем підприємця!

Дата: 03.09.2021 13:00
Кількість переглядів: 1043

     Традиційно в першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця.

     Це свято ініціативних та енергійних людей, котрі вміють організувати власну справу, створюють робочі місця, налагоджують співпрацю з органами місцевого самоврядування та інвесторами, наповнюють місцевий бюджет, виявляючи ділову наполегливість.

     Як у кожній сфері, у підприємництві є особистості, які виділяються своїм прогресивним та інноваційним підходом до справи.

        Так, з нагоди Дня підприємця грамотами Ярмолинецької селищної ради відзначено директора ТОВ «Ярмолинецький консервний завод» Ольгу Хижняк та директора приватного підприємства «Спецелектромонтаж 2007» Івана Рудого. Напередодні свята відзнаки, квіти та подарунки підприємцям вручили Ярмолинецький селищний голова      Андрій Шутяк, директор Ярмолинецької районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Володимир Безушко та начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Ярмолинецької селищної ради Ірина Драгомерецька.

Фото без опису

     Рудий Іван Степанович працює на посаді директора ПП «Спецелектромонтаж 2007» з лютого 2007 року. ПП « Спецелектромонтаж 2007» здійснює обслуговування мереж та споруд зовнішнього освітлення населених пунктів Ярмолинецької селищної територіальної громади з використанням сучасного енергоефективного обладнання та нових технологій монтажу систем зовнішнього освітлення. У 2021 р. підприємством здійснено в смт Ярмолинці роботи з поточного ремонту електромереж вартістю 898,7 тис. грн.

Фото без опису

     Хижняк Ольга Олександрівна працює на посаді директора ТОВ «Ярмолинецький консервний завод» з травня 2018 року. За цей час була проведена реконструкція обладнання приміщень консервного цеху. На сьогодні ТОВ «Ярмолинецький консервний завод» виготовляє різноманітний асортимент плодоовочевих консервів, які успішно реалізуються В торговій мережі України. Діяльність підприємства сприяє позитивному соціально-економічному розвитку Ярмолинецької селищної ради. Обсяг реалізованої промислової продукції ТОВ «Ярмолинецький консервний завод» у січні-липні 2021 р. склав 2257,5 тис. грн. Створено 30 робочих місць.

      Підприємницька діяльність – нелегка справа, але наполегливість та новаторство, невгамовність та ентузіазм підприємців дають свої плоди й сприяють розвитку приватної ініціативи та підвищенню добробуту населення громади.

      Щиро бажаємо підприємцям Ярмолинеччини нових досягнень, добросовісних конкурентів і сприятливої соціально-економічної атмосфери. Нехай започатковані Вами справи будуть успішними!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь