Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хід виконання робіт з капітального ремонт вул. Шевченка в Ярмолинцях

Дата: 06.09.2021 09:15
Кількість переглядів: 868

     У смт Ярмолинцях тривають роботи з капітального ремонту дорожнього покриття вулиці Шевченка. Цього року заплановано виконати роботи першої черги, а саме капітальний ремонт тротуарів. Днями розпочато роботи зі встановлення дорожніх бордюрів.

     Хоча вулиця Шевченка за класифікацією є житловою, проте інтенсивність руху транспорту на ній складає понад 2000 автомобілів за добу, значна частина яких є вантажні. Сучасний стан дорожнього покриття вулиці незадовільний і створює загрозу безпеці дорожнього руху. Внаслідок відсутності достатнього водовідведення проїжджа частина та тротуари залишаються затопленими після дощів, що унеможливлює рух пішоходів.

      Фінансування ремонтних робіт, що проводяться, здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за бюджетною програмою 3131090 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах».

     Оглянути хід виконання робіт на місце вийшло керівництво громади – Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк та заступник селищного голови Денис Головко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень