Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

День відкритих дверей у Ярмолинецькому будинку дитячої та юнацької творчості

Дата: 16.09.2021 13:01
Кількість переглядів: 1268

     15 вересня розпочався навчальний рік у КЗ «Ярмолинецький будинок дитячої та юнацької творчості» Ярмолинецької селищної ради. У перший день нового навчального року заклад гостинно запросив батьків та дітей на День відкритих дверей. 

Фото без опису

     На заняття сюди учні приходять за власним бажанням і кожен відповідно до своїх уподобань. Це той творчий простір позашкільної освіти, де дитина може більше дізнатися про себе. Чим мені до вподоби займатися? До чого у мене хист? Що мені вдається, а що не дуже? Відвідування гуртків різного спрямування найперше дає можливість дитині розібратися у собі.

Фото без опису

     Знайомство з викладачами, виступи гуртківців закладу, колективні ігрові завдання. Дітвора отримала і інформацію, і купу вражень. Залишилося хіба що визначитися – у який гурток записатися. Або й у кілька гуртків. Бо ж вибір є!

Фото без опису

     12 гуртків працюють на базі Ярмолинецького будинку дитячої та юнацької творчості. Це – паперопластика, тістопластика, образотворче мистецтво, ліплення з пластиліну, в’язання гачком, в’язання на спицях, м’яка іграшка, бісерні рукотвори, художня вишивка, бісероплетіння, цікава інформатика, картинг.

     Ще 16 гуртків працюють на базі шкіл громади. Театр ляльок – Сутковецький ЗЗСО I-III cт. імені Романа Лабаня. «Джура» – Ярмолинецький спортивно-технічний клуб. Юні лісівники, вокальне мистецтво, основи науково-дослідницької діяльності «Експерементальна фізика», основи науково-дослідницької діяльності «Мистецтвознавство» – Ярмолинецький ЗЗСО I-III ст. №1. Народно-сценічний танець – Ясенівська гімназія. «Я - лідер» – Ярмолинецький ЗЗСО I-III ст. №2. Народна творчість –Шарівський ЗЗСО I-III ст. Виготовлення сувенірів, основи науково-дослідницької діяльності «Фольклористика» – Москалівський ЗЗСО I-III ст. В’язання гачком, в’язання на спицях, основи науково-дослідницької діяльності «Зарубіжна література» – Соколівський ЗЗСО I-III ст. Конструювання транспортної техніки, початково-технічне моделювання – Ярмолинецький агропромисловий центр професійної освіти.

     Навчання у гуртках безкоштовне. Адреса Ярмолинецького будинку дитячої та юнацької творчості: Хмельницька область, смт Ярмолинці, вул. Пушкіна, буд. 4 (приміщення, прилегле до Ярмолинецького ЗЗСО № 1).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь