Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День відкритих дверей у Ярмолинецькому будинку дитячої та юнацької творчості

Дата: 16.09.2021 13:01
Кількість переглядів: 1181

     15 вересня розпочався навчальний рік у КЗ «Ярмолинецький будинок дитячої та юнацької творчості» Ярмолинецької селищної ради. У перший день нового навчального року заклад гостинно запросив батьків та дітей на День відкритих дверей. 

Фото без опису

     На заняття сюди учні приходять за власним бажанням і кожен відповідно до своїх уподобань. Це той творчий простір позашкільної освіти, де дитина може більше дізнатися про себе. Чим мені до вподоби займатися? До чого у мене хист? Що мені вдається, а що не дуже? Відвідування гуртків різного спрямування найперше дає можливість дитині розібратися у собі.

Фото без опису

     Знайомство з викладачами, виступи гуртківців закладу, колективні ігрові завдання. Дітвора отримала і інформацію, і купу вражень. Залишилося хіба що визначитися – у який гурток записатися. Або й у кілька гуртків. Бо ж вибір є!

Фото без опису

     12 гуртків працюють на базі Ярмолинецького будинку дитячої та юнацької творчості. Це – паперопластика, тістопластика, образотворче мистецтво, ліплення з пластиліну, в’язання гачком, в’язання на спицях, м’яка іграшка, бісерні рукотвори, художня вишивка, бісероплетіння, цікава інформатика, картинг.

     Ще 16 гуртків працюють на базі шкіл громади. Театр ляльок – Сутковецький ЗЗСО I-III cт. імені Романа Лабаня. «Джура» – Ярмолинецький спортивно-технічний клуб. Юні лісівники, вокальне мистецтво, основи науково-дослідницької діяльності «Експерементальна фізика», основи науково-дослідницької діяльності «Мистецтвознавство» – Ярмолинецький ЗЗСО I-III ст. №1. Народно-сценічний танець – Ясенівська гімназія. «Я - лідер» – Ярмолинецький ЗЗСО I-III ст. №2. Народна творчість –Шарівський ЗЗСО I-III ст. Виготовлення сувенірів, основи науково-дослідницької діяльності «Фольклористика» – Москалівський ЗЗСО I-III ст. В’язання гачком, в’язання на спицях, основи науково-дослідницької діяльності «Зарубіжна література» – Соколівський ЗЗСО I-III ст. Конструювання транспортної техніки, початково-технічне моделювання – Ярмолинецький агропромисловий центр професійної освіти.

     Навчання у гуртках безкоштовне. Адреса Ярмолинецького будинку дитячої та юнацької творчості: Хмельницька область, смт Ярмолинці, вул. Пушкіна, буд. 4 (приміщення, прилегле до Ярмолинецького ЗЗСО № 1).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень