Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 12 сесії Ярмолинецької селищної ради VIII скликання

Дата: 17.09.2021 08:00
Кількість переглядів: 1418

     15 вересня 2021 року під головуванням селищного голови Андрія Шутяка відбулося засідання 12 сесії Ярмолинецької селищної ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь 20 із 26 депутатів.

     У ході засідання депутати розглянули 61 питання порядку денного. Усі питання були попередньо опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

     Низка питань стосувалися комунальної сфери. Зокрема, депутати обговорили й ухвалили рішення щодо правил розміщення вивісок та зовнішньої реклами на території Ярмолинецької селищної територіальної громади.

     Далі було затверджено Статут комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ярмолинецької селищної ради в новій редакції та штатну чисельність установи. У новій редакції затвердили також Положення «Про Ярмолинецький центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю».

     Блок питань порядку денного стосувався діяльності комунального некомерційного підприємства «Ярмолинецька багатопрофільна лікарня». Після чого на засіданні йшлося про задоволення заяв жителів Ярмолинецької селищної територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування.

       Ще одне питання, яке обговорили депутати, це внесення змін до рішення Ярмолинецької селищної ради №5 від 09.12.2020 року «Про затвердження структури виконавчих органів Ярмолинецької селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

     Наступними депутати розглянули освітянські, бюджетні, земельні й інші важливі для життєдіяльності громади питання.

     На засіданні сесії було ухвалено два депутатських звернення:

  • до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році;
  • до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення тарифів для населення.       

     Ухвалені на сесії рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті Ярмолинецької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень