Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Ярмолинцях відбулися урочистості з нагоди Дня рятувальника

Дата: 17.09.2021 15:00
Кількість переглядів: 871

     Сьогодні в Україні відзначають День рятувальника.

     Вранці урочисті заходи з нагоди свята відбулися на території 22 державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Хмельницькій області. Частина розташовується у смт Ярмолинці, її особовий склад налічує 22 особи.

Фото без опису

     В Україні за роки існування Служба порятунку здобула всенародну довіру та повагу. Це засвідчили і слова, які звучали цього святкового дня на адресу рятувальників у Ярмолинцях.

Фото без опису

     Привітати особовий склад частини зі святом на урочистості завітали представники органів місцевого самоврядування – заступник Ярмолинецького селищного голови Іван Березовський, Солобковецький сільський голова Сергій Когут та його заступник Сергій Бондар. Вітали рятувальників також аграрії – представники ПП «Аграрна компанія 2004» (група компаній «VITAGRO»). Вшанували рятувальників і військовослужбовці, адже трапляються ситуації, коли працівникам Служби порятунку і військовослужбовцям Збройних Сил України доводиться ставати пліч-о-пліч, аби дати відсіч лихові – пожежам, техногенним аваріям тощо.

Фото без опису

     Вдячність та вітання з нагоди професійного свята висловили особовому складу частини також громадська організація «За конкретні справи» та народний депутат України Олександр Герега. Від їхнього імені заступник Ярмолинецького селищного голови Іван Березовський передав у подарунок рятувальникам бензокосу.

Фото без опису

     На щастя, ці святкові миттєвості обійшлися без екстрених викликів, ще й погода порадувала погожим осіннім днем. Тож вітаємо рятувальників з професійним святом і бажаємо поменше – виїздів за викликами і побільше –  профілактичних.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень