Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як відсвяткували День села в Антонівцях

Дата: 28.09.2021 13:00
Кількість переглядів: 876

     Напередодні у суботу, 25 вересня, свято завітало в село Антонівці – День села.

     На урочистості з цієї нагоди антонівчани і гості села зібралися у місцевому будинку культури. Привітати людей, з якими щодня спілкуєшся, турботи і радощі яких поділяєш, першим слово взяв староста сіл Антонівці і Голохвасти Валентин Вармінський.

Фото без опису

     Цього року села Ярмолинеччини вперше відзначають свої свята у складі Ярмолинецької селищної територіальної громади. Від імені Ярмолинецької селищної ради до гостей заходу звернулася начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Ірина Драгомерецька. Також їй випала приємна нагода переказати антонівчанам вітання від громадської організації «За конкретні справи» та народного депутата України Олександра Гереги і передати для благоустрою села в подарунок від них техніку.

     Як у кожному селі, в Антонівцях є люди, не відомі широкому загалу, але глибоко шановані земляками за приклад гідного життя. Цього дня для них були слова вдячності й визнання та подарунки від спонсорів свята – ГО «За конкретні справи» і компанії «Кернел».

Фото без опису

     Ну і звичайно, де свято – там і пісня, а де Антонівці – там і хоровий колектив «Антонівчанка». Виступи «Антонівчанки» – це завжди пісня, що зігріває серце.

Фото без опису

     Молодь теж порадувала яскравими виступами – танцями, піснями, віршами. А найактивніші та найенергійніші взяли участь у спортивних змаганнях, що відбувалися на території перед будинком культури. Поруч у цей час парував на вогнищі наваристий козацький куліш, яким згодом частували гостей свята.

Фото без опису

     Приєднуємося до вітань на адресу жителів села Антонівців й дякуємо усім, хто долучився до організації свята, яке об’єднало покоління антонівчан і видалося по-справжньому родинним!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень