Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Напередодні Всесвітнього дня пошти вшанували працівників відділення поштового зв’язку смт Ярмолинці АТ «Укрпошта»

Дата: 08.10.2021 13:54
Кількість переглядів: 1637

     9 жовтня професійне свято відзначатимуть працівники поштового зв’язку. Та оскільки цьогоріч свято припадає на вихідний день, то вітання до поштовиків линуть вже сьогодні, у переддень професійного свята.

     Всесвітній день пошти має більш ніж столітню історію. 9 жовтня 1874 року в столиці Швейцарії місті Берні був заснований Всесвітній поштовий союз (ВПС) – одна з найстаріших і найбільш представницьких міжнародних і міжурядових організацій. Нині членами ВПС є 192 країни, в тому числі і Україна, яка приєдналася до поштового союзу в 1947 році і представлена там «Укрпоштою».

     Поштовики, які працюють у міському відділенні поштового зв’язку смт Ярмолинці АТ «Укрпошта», обслуговують об’єднані територіальні громади Ярмолинеччини, Віньковеччини та Городоччини і надають споживачам десятки різноманітних послуг. Привітати поштовиків з їхнім професійним святом у відділення сьогодні завітав Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк. Він також принагідно переказав вітання від громадської організації «За конкретні справи» та народного депутата України Олександра Гереги. У подарунок від них на потреби відділення Андрій Васильович передав актуальну в холодну пору року техніку – прилади для обігріву приміщень. Окрім того, подарунком до свята вшанували кожного з працівників.

    Шановні працівники пошти, вітаємо вас із Всесвітнім днем пошти! Хай ваша щоденна праця на благо людей наповнює вас і дарує душевне тепло та радість щирого спілкування!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень