Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 жовтня на Ярмолинеччині віддали данину пам’яті загиблим героям АТО-ООС

Дата: 13.10.2021 14:59
Кількість переглядів: 704

     Напередодні відзначення Дня захисників та захисниць України на Ярмолинеччині віддали данину пам’яті загиблим героям АТО-ООС. Учасники заходу відвідали місця останнього спочинку одинадцятьох наших земляків,  полеглих у російсько-українській війні.

Фото без опису

     Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк та його заступник Денис Головко самі пройшли через горнило цієї страшної війни, тому завжди є учасниками подібних пам’ятних заходів. Долучилися також представники Ярмолинецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, військовослужбовці 3 окремої танкової бригади ЗСУ, учасники бойових дій на сході України, старости. А також свідома патріотична молодь.

Фото без опису

     Вклонитися за їхній подвиг полеглим землякам – для молоді, що займається у військово-патріотичному клубі «Молодіжна Козацька січ Ярмолинеччини» це є справою честі. І вони її достойно виконали – дівчата тримали національний та червоно-чорний стяги, хлопцям доручили здійснити потрійний залп на честь героїв біля місць їхнього поховання.

      Родичі, друзі й односельці полеглих. Якою б важкою не була їхня скорбота, вони постійно навідуються на могили загиблих воїнів, і цього жовтневого дня вони теж прийшли.

Фото без опису

     Молитва – це те, чим християни вшановують душі спочилих. Біля кожної могили капелан військово-патріотичного клубу «Молодіжна Козацька січ Ярмолинеччини» протоієрей Ігор Ковалик підносив молитву за спокій душ воїнів, які віддали своє життя за незалежність і цілісність України.

     Час гоїть рани… і так має бути. Але світлу пам'ять про героїв ми покликані свято берегти.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень