Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Дата: 18.10.2021 16:32
Кількість переглядів: 806

 0253-2-15-81                                                                               jarmol_prok@ukr.net

 

12 жовтня 2021 року

 

Пів життя у місцях позбавлення волі

     Ярмолинецьким відділом Хмельницької окружної прокуратури в суді доведено вину 42-річного жителя смт Ярмолинці, який обвинувачувався у повторній крадіжці (ч. 2 ст. 185 КК України) та у крадіжці, вчиненій повторно, поєднаній з проникненням у сховище (ч.3 ст.185 КК України).

     Досудовим розслідуванням та в ході судового розгляду встановлено, що  1 березня минулого року у смт Ярмолинці місцевий житель силою відчинив капот автомобіля "ВАЗ 2101", що стояв неподалік будинку на вул. Петропавловській, та з моторного відсіку вкрав акумуляторну батарею вартістю 1593 грн. Через кілька днів неподалік цього місця злочину чоловік скоїв ще одну крадіжку: цього разу за допомогою металевих ножиць проник в авто "ВАЗ 2105", звідки виніс магнітофон з USB флеш-накопичувачем загальною вартістю 909 гривень.

     В ході судового розгляду обвинувачений свою вину визнав частково.

Разом з тим, за результатами дослідження під час судового розгляду, зібраних стороною обвинувачення, доказів винуватість особи у вчиненні вказаних злочинів доведено повністю.

     Враховуючи, що з 1999 року по даний час обвинувачений 12 разів притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів, за що засуджувався до різних видів покарання, в тому числі до реального позбавлення волі, жодних висновків з цього не зробив, Ярмолинецьким районним судом постановлено обвинувальний вирок, згідно якого обвинуваченому призначено реальну міру покарання, запропоновану прокурором, у виді 5 років позбавлення волі.

 

Прокурор Ярмолинецького відділу

Хмельницької окружної прокуратури                                                    Вікторія Гуменна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень