Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулося засідання 13 сесії Ярмолинецької селищної ради VIII скликання

Дата: 21.10.2021 14:05
Кількість переглядів: 1355

     20 жовтня 2021 року під головуванням селищного голови Андрія Шутяка відбулося засідання 13 сесії Ярмолинецької селищної ради VIII скликання.

     У роботі сесії взяли участь 21 депутат, заступники селищного голови, начальники відділів Ярмолинецької селищної ради.

Фото без опису

     Першочергово депутати розглянули й ухвалили рішення з таких питань:

  • про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) для погодження кандидатури старости в Ярмолинецькій селищній територіальній громаді;
  • про утворення старостинських округів в Ярмолинецькій територіальній громаді.

Фото без опису

     Далі у ході роботи сесії депутати затвердили Правила благоустрою території населених пунктів Ярмолинецької селищної ради та проголосували за затвердження герба і прапора Ярмолинецької селищної ради та населених пунктів, які входять до її складу. Обидва проєкти рішень були попередньо опрацьовані на постійних комісіях селищної ради й рекомендовані до прийняття за основу.

     Інші питання порядку денного стосувалися соціальної сфери, зокрема соціального захисту населення й надання матеріальної допомоги громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах; діяльності закладів культури; затвердження структури виконавчих органів Ярмолинецької селищної ради. Серед інших питань, щодо яких депутати ухвалили рішення, освітні, бюджетні й земельні питання.

     Окрім того, депутати схвалили низку звернень. Заслухавши інформацію депутата селищної ради Валерія Трача, було ухвалено рішення про направлення таких звернень:

- Звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України з приводу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я;

- Звернення до  Кабінету Міністрів України щодо забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами на психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги в інклюзивно-ресурсних центрах;

- Звернення до Верховної Ради України, Президента України, Генерального прокурора України щодо результатів розслідування Pandora Papers.

Фото без опису

     До присутніх на засіданні також звернулася депутат селищної ради Наталія Беренда з проханням підтримати ініційоване нею депутатське звернення про те, щоб 2022 рік оголосити роком польського поета родом з містечка Фрампіль (нині с. Косогірка) Мавриція Гославського і з цієї нагоди організувати та провести на території громади низку тематичних заходів.

     Ухвалені на сесії рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті Ярмолинецької селищної ради у строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь