Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 14 позачергової сесії Ярмолинецької селищної ради VIII скликання

Дата: 16.11.2021 16:00
Кількість переглядів: 1324

     16 листопада 2021 року під головуванням селищного голови Андрія Шутяка відбулося засідання 14 позачергової сесії Ярмолинецької селищної ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь 18 із 26 депутатів.

Фото без опису

     У ході засідання депутати розглянули 20 питань порядку денного. Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання попередньо були опрацьовані та розглянуті на спільному засіданні постійних комісій. Саме тому, майже всі рішення були одноголосно схваленні депутатами.

Фото без опису

Серед основних питань:

  • Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ярмолинецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області на 2022 рік.
  • Про затвердження Положення про сектор з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами Ярмолинецької селищної ради.
  • Про утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Ярмолинецька багатопрофільна лікарня» Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області.
  • Про звернення депутатів Ярмолинецької селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування.
  • Про передачу майна в оперативне управління комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Ярмолинецької селищної ради.
  • Про затвердження інвестиційної програми КП «Комунальник-2011» на 2021-2022 роки.
  • Про розгляд заяв жителів Ярмолинецької селищної територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування.
  • Земельні питання тощо.

     Відповідно до регламенту рішення з усіх питань порядку денного  будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень