Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з 90-річчям газети «Вперед»

Дата: 18.11.2021 15:19
Кількість переглядів: 732

     Ярмолинецька селищна рада вітає колектив газети «Вперед» з 90-річчям видання!

     Хоч і не столітній, та все ж ювілей. Бо 90 років, як для людини, так і для видання – це привілей, що дається не кожному. І саме стільки років цьогоріч виповнюється головному часопису Ярмолинеччини газеті «Вперед».

Фото без опису

     Як читачі сприймають друковане видання сьогодні, у добу цифрових медіа? Про це ми запитали у головної редакторки часопису Алли Гуменюк.  Відповідь на це питання Алла Миколаївна отримує щодня, від самих читачів – звернення людей, дзвінки й візити у редакцію промовисто засвідчують актуальність видання. Друковане слово, як правило, вивірене і виважене, адже «написаного пером не витягнеш і волом». Тому газеті «Вперед» довіряють, вона має свого читача і своє місце у сфері ЗМІ.

       До речі, результати наукових досліджень у галузі медіа вказують на те, що в різний проміжок дня люди охочіше споживають інформацію з певного каналу. Зранку люди віддають перевагу друкованим ЗМІ та радіо. При цьому друковані видання превалюють, коли людина ще вдома, тимчасом як радіо стає пріоритетним у дорозі до роботи, а також увечері – по дорозі додому. Ввечері вдома головним каналом медіакомунікації стає телебачення. Якщо говорити про споживання медіа з комп’ютера, мобільного телефона та планшета, то всі ці пристрої є актуальними в будь-який проміжок дня.

      Як бачимо, друковані видання були і є. І будуть. Бо вони дають читачеві те особливе відчуття надійності, професійності й ґрунтовності, яке завжди є затребуваним.

      Від імені Ярмолинецької селищної ради сердечно вітаємо нинішній колектив газети «Вперед» й усіх тих, хто мав нагоду у різні роки творити часопис, з поважною і красивою датою – 90-річчям видання! Дякуємо Вам за багаторічну роботу в інформаційному просторі, за всебічне, якісне й оперативне висвітлення життя громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень