Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїзд робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у села Правдівка та Антонівці

Дата: 23.11.2021 11:18
Кількість переглядів: 896

     22 листопада 2021 року здійснено черговий виїзд робочої групи зі сприяння легалізації «тіньової» зайнятості населення та «тіньової» заробітної плати Ярмолинецької селищної ради на суб’єкти господарювання.

Фото без опису

 

     Цього разу робоча група здійснила об’їзд суб’єктів господарювання, що здійснюють підприємницьку діяльність на території сіл Правдівка та Антонівці.

     Членами робочої групи проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з роботодавцями та найманими працівниками щодо дотримання законодавства про працю, легалізацію робочих місць, недопущення виплати заробітної плати у розмірі, меншому за встановлений законодавством рівень.

     Крім того, з метою покращення інформування роботодавцям надано пам’ятки, де основна увага акцентується на працевлаштуванні відповідно до вимог чинного законодавства.

     Варто зауважити, що офіційне оформлення трудових відносин, виплата належної суми заробітної плати відповідно до чинного законодавства – це основа соціальної захищеності працюючого населення.

     У подальшому такі обстеження господарюючих суб’єктів на території населених пунктів громади проводитимуться систематично.  

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень