Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Напередодні свят діти, що перебувають на обліку в службі у справах дітей, отримали солодкі подарунки

Дата: 24.12.2021 10:28
Кількість переглядів: 1109

     До новорічних та різдвяних свят кожна дитина чекає подарунка. Відповідно до Програми «Соціального захисту дітей Ярмолинецької селищної територіальної громади на 2021-2025 роки» для дітей соціально незахищених категорій до зимових свят підготували гостинці на загальну суму 8 тис. грн.

 

Фото без опису

     Кількість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що проживають на території Ярмолинецької селищної ради, –  44 дитини. Зокрема, діє один дитячий будинок сімейного типу та 4 прийомних сім’ї, де виховуються 13 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

     Щоб привітати дітей зі святами, 23 грудня заступник Ярмолинецького селищного голови Іван Березовський та працівники служби у справах дітей Ярмолинецької селищної ради відвідали в смт Ярмолинці дитячий будинок сімейного типу, де виховуються 6 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та прийомну сім’ю, що прихистила чотирьох  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

     Такі гостинці до свят отримають усі 44 дитини, що перебувають на обліку в службі у справах дітей Ярмолинецької селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень