Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі с.Косогірки! запрошуємо взяти участь у обговоренні щодо перейменування «с.Косогірка» на його історичну назву «с.Фрампіль» Хмельницького району Хмельницької області

Дата: 28.01.2022 14:52
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

        Ініціатором громадського обговорення та громадських слухань є Ярмолинецька селищна рада.

        Процедура громадського обговорення розпочинається відповідно до рішення виконавчого комітету від 27 січня  2022 року № 30.

        Пропозиції та зауваження з даного питання просимо надсилати до Косогірського старостату за поштовою адресою: с.Косогірка, вул. Подільська 37. Або надсилати на електронну пошту:  kosogirka@gmail.com.

       Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовому вигляді, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

       Громадське обговорення триватиме протягом 1 місяця з моменту опублікування даного оголошення та завершиться громадськими слуханнями.       

      Дата проведення - 4 березня 2022 року, час проведення - 10.00 год., місце проведення – будівля Косогірського старостату. Відповідальний за проведення громадських слухань -  М.М.Боднар (староста с.Косогірка), Ю.Стахова (керуючий справами (секретар) виконавчого комітету), Б.Лис (начальник загального відділу Ярмолинецької селищної ради).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень