Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

На Ярмолинеччинні судитимуть начальницю відділення поштового зв’язку

Дата: 31.01.2022 16:22
Кількість переглядів: 467

Фото без опису   

 Ярмолинецьким відділом Хмельницької окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно жительки Хмельницького району (колишнього Ярмолинецького), яка будучи службовою особою обвинувачується у заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем.

     За даними слідства вказана особа в травні 2020, будучи службовою особою, наділеною організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями, являючись матеріально-відповідальною особою за забезпечення схоронності матеріальних та грошових цінностей одного із відділень поштового зв’язку Хмельницького району (колишнього Ярмолинецького), з метою поліпшення свого матеріального становища, заволоділа готівковими коштами з каси відповідного відділення в сумі  майже 140 тис. грн.

     Особа обвинувачується у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, тобто у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 2 ст. 191 КК України.

     За вказане правопорушення їй загрожує покарання у виді позбавлення волі до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

      Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь