Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Ярмолинеччинні судитимуть начальницю відділення поштового зв’язку

Дата: 31.01.2022 16:22
Кількість переглядів: 450

   

 Ярмолинецьким відділом Хмельницької окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно жительки Хмельницького району (колишнього Ярмолинецького), яка будучи службовою особою обвинувачується у заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем.

     За даними слідства вказана особа в травні 2020, будучи службовою особою, наділеною організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями, являючись матеріально-відповідальною особою за забезпечення схоронності матеріальних та грошових цінностей одного із відділень поштового зв’язку Хмельницького району (колишнього Ярмолинецького), з метою поліпшення свого матеріального становища, заволоділа готівковими коштами з каси відповідного відділення в сумі  майже 140 тис. грн.

     Особа обвинувачується у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, тобто у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 2 ст. 191 КК України.

     За вказане правопорушення їй загрожує покарання у виді позбавлення волі до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

      Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень