Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Крик нового життя потужніший за будь-які сирени

Дата: 15.03.2022 08:29
Кількість переглядів: 295

     10 немовлят з’явилися на світ у пологовому відділенні Ярмолинецької багатопрофільної лікарні. 7 дівчаток і 3 хлопчиків. Серед них і пара двійнят. 

 

Фото без опису

 

     Ця статистика – за період від 24 лютого. За останні тижні ми вже звикли вести відлік саме від цієї дати. Це день, коли Україна зазнала повномасштабного вторгнення російських військ і мільйони українців враз змінили свій звичний побут і ритм. Але ритм Життя не спинити. 

 

Фото без опису

 

     За цей період у пологовому відділенні Ярмолинецької багатопрофільної лікарні серед породіль була жінка з Києва, яка через бойові дії у столиці залишила свою домівку і знайшла прихисток в Ярмолинцях. Тут і народила двійню. 
Були також породіллі з Хмельницького та села Томашівки Дунаєвецької селищної громади. Народжувати у пологовому відділенні Ярмолинецької багатопрофільної лікарні – їхній вибір, кажуть, їм тут подобається.
Та більшість молодих батьків – пари з Ярмолинеччини. 

Фото без опису

 

     На світлинах новонароджені Ліза та Катерина зі своїми батьками. А також сьогоднішня зміна медичного персоналу відділення. Крик нового життя потужніший за будь-які сирени – персонал відділення це знає напевне. Віримо у торжество Життя! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень