Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ярмолинеччина попрощалася із загиблим воїном Едуардом Садомським

Дата: 09.04.2022 13:36
Кількість переглядів: 308

     Суботнього ранку 9 квітня площу в центрі смт Ярмолинець заполонили сотні людей, багато з них тримали у руках квіти з синьо-жовтими стрічками. Уклінно й з молитвою на вустах вони проводжали в останню путь свого земляка – загиблого воїна Едуарда Садомського, уродженця с. Коритна.

     Уже наступного дня після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Едуард Садомський, не чекаючи повістки, сам прийшов у військкомат, аби приєднатися до лав української армії. Боронив Україну від російських окупантів у найгарячіших точках. На початку квітня одні з найзапекліших боїв точилися в Ізюмському напрямку на Харківщині. 4 квітня в с. Бражківка Ізюмського району Едуард Садомський отримав вибухову травму, внаслідок якої боєць загинув.

     Головному сержанту Едуардові Садомському було 48 років. У нього залишилася дружина і двоє дітей. Місцем останнього спочинку героя стала Алея Слави в м. Хмельницькому. Алею Слави на кладовищі у мікрорайоні Ракове відкрили 2016 року. З того часу тут ховають загиблих воїнів української армії.

     Вічна пам'ять воїну Едуардові, для якого захист рідної землі і військова присяга були найвищими цінностями. Слава Герою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень