Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обласна виставка-конкурс «Знай і люби свій край»

Дата: 18.04.2022 14:12
Кількість переглядів: 356

     Обласна заочна виставка-конкурс «Знай і люби свій край» є щорічною. Та цієї весни все особливе – чесніше, усвідомленіше. Любов до свого краю – зараз це не просто слова, це те, що відчуваєш кожною клітинкою єства. 

     До участі в обласній заочній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» долучилися керівники гуртків та педагоги Ярмолинецької громади. Від Ярмолинеччини на обласний етап було подано 22 роботи в найрізноманітніших техніках. Це і традиційні гончарство, ткацтво, вироби з тіста тощо. І більш екзотичні техніки, як-то ізонитка чи паперова пластика.

     Найбільшу кількість робіт подано від гуртківців Ярмолинецького Будинку дитячої та юнацької творчості. Також активно творили учні Ярмолинецького ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1, Ярмолинецького ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2, Сутковецького ЗЗСО І-ІІІ ст. імені Романа Лабаня, Москалівського ЗЗСО І-ІІІ ст., Правдівського ЗЗСО І-ІІІ ст. імені П.Т. Лохвицького, Шарівського ЗЗСО І-ІІІ ст., Жилинецької гімназії.

     12 квітня роботи були передані в Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді для подальшого оцінювання. Цьогоріч кращі роботи відправлять у Німеччину, де вони будуть виставлені на продаж з метою збору коштів на підтримку ЗСУ

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень