Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі Ярмолинецької селищної територіальної громади!

Дата: 17.05.2022 17:37
Кількість переглядів: 268

   


 Відповідно до розпорядження Ярмолинецької селищної ради від 11.05.2022  р. № 62-о214-Р «Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації територіальних громад», рішення виконавчого комітету селищної ради № 3 від 12.05.2022 року «Про оголошення громадських слухань» з 19 травня по 02 червня 2022 року розпочинається громадське обговорення з питання співробітництва територіальних громад, а саме між Розсошанською сільською територіальною громадою та Ярмолинецькою селищною територіальною громадою у сфері інклюзивної освіти у формі спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ярмолинецької селищної ради від 02 травня 2022 року № 541 щодо її відповідності потребам територіальної громади.

Пропозиції та зауваження приймаються  в письмовій формі, за адресою: смт. Ярмолинці, пл..600-річчя Ярмолинець 1. Ярмолинецька селищна рада, кабінет 308 або на електронну пошту:  info@yarmolynetska-gromada.gov.ua

Громадські слухання з обговорення провести 3 червня 2022 року на 10 год. в приміщенні зали засідань інклюзивно-ресурсного центру Ярмолинецької селищної ради за адресою: смт Ярмолинці, вул. Центральна, 14.

 

Контактна особа для отримання додаткової інформації: Юлія Стахова тел. 2-13-70.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень