Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 ТРАВНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ!

Дата: 19.05.2022 13:00
Кількість переглядів: 488

     Бузком, півоніями, каштанами квітує зараз українська земля. І саме цієї квітучої пори ми відзначаємо чи не найкрасивіше свято – Всесвітній День вишиванки. 

     Щороку у третій четвер травня трапляється вишиванковий бум. Сьогодні із самого ранку так було і в центрі Ярмолинецької громади селищі Ярмолинці. 

     До Дня вишиванки Ярмолинецька селищна рада спільно із закладами культури організували благодійний культурно-патріотичний захід у парковій зоні біля пам’ятника      Тарасові Шевченку, який теж увібрався в вишиванку.
      
    Відкрив захід вітальним словом заступник Ярмолинецького селищного голови Іван Березовський. Він побажав усім, хто завітав на урочистості, провести цей день на піднесеній ноті, бо вишиванка для українців – то оберіг, одяг сили. Іван Іванович подякував жителям Ярмолинеччини за єдність, згуртованість і надійну роботу в тилу для України і нашої перемоги над ворогом. 

     Ну а піднесений настрій гостям свята і просто перехожим створили умільці краю, роботи яких були представлені на паркових галявинах. Та й без пісні немислима Україна! Тому звучали і пісні, і вірші співочою українською мовою.
     З Днем вишиванки, люба громадо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень