Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Захід у парку з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 02.06.2022 14:14
Кількість переглядів: 1393

     1 червня Україна і світ відзначають Міжнародний день захисту дітей. Його ще називають Міжнародним дитячим днем. А діти – це завжди надія, заливистий сміх і захват пізнання нового.

     Однак сьогодні в Україні День захисту дітей ми зустрічаємо в умовах війни, що наповнює вислів «захист дітей» справжнім сенсом.

     У Ярмолинецькій громаді з нагоди Дитячого дня влаштували захід просто неба в центральному парку селища Ярмолинці. На урочистому відкритті заходу від імені Ярмолинецької селищної ради до присутніх звернувся заступник селищного голови Іван Березовський. Він наголосив на тому, що дитячі обличчя мають сяяти усмішками і ми повинні будь-що створювати для дітей нагоди для радості.

     На святі щасливих нагод було багато! Морозиво і солодка вата для дітей в обмін лише на посмішку і «дякую!». Музично-танцювальна програма. Рухливі ігри. Художні проєкти. Нагороди учасникам заходу і конкурси з призами. Шоу мильних бульбашок.

     Особливу увагу привертав столик, до якого діти підходити і щось вдумливо виводили на синьому чи жовтому сердечку. Далі сердечка наклеювали на мапу – Мрії дитячих сердець. Перемога, мир, спокій… бути поруч і бути військовим. Маленькі українці намріяли світле майбутнє для своєї країни, своїх міст і своїх родин. А хтось мріяв – про велик, подорож і відпочинок на нашому морі (ми знаємо, де це). Та найбільше вразив мрійник, який у перший день літа впевнено вивів: «Хочу в школу!».

     Нехай усі-усі мрії, які плекають наші діти, збуваються!

     Дякуємо кожному, хто вклав частинку свого серця в те, щоб цей захід відбувся: ГО «За конкретні справи», Представництво Дитячого фонду (ЮНІСЕФ) в Україні, Благодійний фонд «24.02», ГО «Майбутнє».

Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень