Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За організацію та утримання наркопритону – засуджено місцевого жителя

Дата: 08.06.2022 14:00
Кількість переглядів: 289

     

     Ярмолинецьким відділом Хмельницької окружної прокуратури повністю доведено в суді винуватість жителя смт Ярмолинці у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 317  КК України (організація та утримання місць для незаконного вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

     Так, в ході досудового розслідування встановлено, що місцевий житель за місцем свого проживання в центрі містечка організував та утримував місце для незаконного вживання наркотиків.

     З цією метою, він самостійно виготовив пристрої для вживання  одурманюючих засобів та неодноразово упродовж лютого-березня 2022 року надавав житлове приміщення для їх незаконного вживання своїм знайомим.

     Про утримання місця для незаконного вживання наркотиків свідчило те, що, під час проведення огляду квартири в березні місяці у винуватця було вилучено психотропну речовину, наркотичні засоби та спеціально виготовлені присторої для їх вживання.

     В ході досудового слідства чоловік повністю визнав свою вину у вчиненні інкримінованого йому злочину, наслідком чого стало укладення угоди про визнання винуватості.

     За результатами судового розгляду Ярмолинецьким районним судом прийнято рішення про затвердження угоди про визнання винуватості та винному призначено узгоджену міру покарання у виді позбавлення волі строком 5 років із встановленням іспитового строку 3 роки.

Начальник Ярмолинецького відділу

Хмельницької окружної прокуратури                                                        Ігор БАНТЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень