Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

2 липня Ярмолинеччина провела в останню путь Володимира Сову-Лісовець

Дата: 02.07.2022 15:24
Кількість переглядів: 439

     Боронячи рідну землю від російської навали, 30 червня 2022 року загинув сержант Збройних сил України ярмолинчанин Володимир Сова-Лісовець, 1989 року народження. Справжній захисник, сильний духом і тілом, кавалер ордена «За мужність» ІІІ ступеня. Прощання з героєм відбулося 2 липня на центральній площі смт Ярмолинець. Сотні людей, які все підходили і підходили, море квітів, скупа чоловіча сльоза на щоках побратимів. 

     Під час церемонії прощання було оголошено про посмертне нагородження сержанта Володимира Сова-Лісовця відзнакою Президента України Володимира Зеленського та за дорученням Головнокомандуючого Збройних сил України генерала Валерія Залужного зачитано пам’ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння полеглого захисника в лавах ЗСУ.

     Володимир виріс у нашому селищі, навчався в школі № 2. На його молоді роки припав початок російсько-української війни, що триває вже дев’ятий рік. Тоді хлопець прийняв рішення захищати Україну і пішов на фронт добровольцем. З 2015 року служив у лавах Збройних сил України за контрактом. 

     Володимир був зарахований до складу 8-го окремого полку спеціального призначення, підрозділи якого з 2014 року беруть участь в боях російсько-української  війни. 

     Після різкого загострення збройної агресії рф взимку 2022 року Володимир з побратимами виконував бойові завдання на Київщині (Київ, Буча), Донеччині, Луганщині. 30 червня під Лисичанськом воїн потрапив під ворожий  обстріл, внаслідок чого отримав смертельне ураження. Захисникові було 33 роки.

     Володимир завжди був активним, займався мотоспортом, захоплювався мисливством та рибалкою.

     Кращий з кращих! Так про нашого земляка відгукуються його бойові побратими. Гордість полку. Надійний товариш, вірний своїй державі патріот. А в родинному колі – світла та чуйна людина. Люблячий чоловік і батько для дружини та 9-річної доньки. Міцне плече та підтримка для матері, брата і сестри.

     Місцем останнього спочинку воїна стала Алея слави на новому кладовищі в Ярмолинцях. Світла пам'ять світлій людині. Царство Небесне спочилому воїну Володимиру.

     Герої не вмирають!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень