Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У суботу, 23 липня, Ярмолинеччина провела в останню путь героя російсько-української війни старшого сержанта Олександра Надопту

Дата: 25.07.2022 10:37
Кількість переглядів: 584

     У суботу, 23 липня, Ярмолинеччина провела в останню путь героя російсько-української війни старшого сержанта Олександра Надопту, 1979 року народження. Церемонія прощання з воїном відбулася на центральній площі смт Ярмолинець з відданням йому належних військових почестей. Сотні людей уклінно проводжали полеглого захисника. Жертовний подвиг Олександра земляки вшанували спільною молитвою і цілим морем живих квітів, які вони принесли йому. Поховали воїна у рідному селі.

Фото без опису

     Олександр проживав у с. Пасічна. Тут минуло його дитинство. Навчався у місцевій школі, згодом продовжив навчання у Шарівській школі, звідки й випустився. Мав робочі руки, у різні роки працював на будівництві, вів власне господарство.

     Наприкінці березня 2022 року Олександр отримав повістку і без жодних вагань у зазначений час з’явився у військкомат. Раніше чоловік складав військову присягу на вірність українському народові і вже мав за плечима досвід служби за контрактом в Збройних силах України.

Фото без опису

     Донецький і Луганський напрямок – одні з найгарячіших на мапі бойових дій російсько-української війни. Саме в цих областях Олександр разом із побратимами тримав оборону на визначених наказом позиціях. 13 липня 2022 року під час виконання службових обов’язків поблизу м. Авдіївки старший сержант Олександр Надопта потрапив під ворожий артилерійський обстріл та зазнав смертельного ураження. Того дня серце 43-річного захисника перестало битися.

     У воїна залишилися мати, сестра і юна донька. Співчуття рідним і близьким, які втратили найдорожчу людину. Поділяємо їхній біль й схиляємо голови у шані перед подвигом Героя, який до останнього був вірний військовій присязі.

Фото без опису

     У запеклих боях з підступним ворогом вони виборюють наше право бути господарями на своїй землі. Вони – наші мужні захисники. Олександр Надопта – один із них. Герої не вмирають!

     Царство Небесне воїну Олександру. Мир та спокій його душі.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень