Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

5 серпня Ярмолинеччина попрощалася із загиблим захисником солдатом Збройних сил України Олегом Козловським

Дата: 05.08.2022 14:05
Кількість переглядів: 446

     Вшанувати пам'ять воїна та підтримати у скорботі його рідних на центральну площу селища Ярмолинець прийшли сотні людей. Уклінно проводжали захисника і у селах громади, через які проходив траурний кортеж.

     Після спільної молитви за воїна Олега земляки і побратими вшанували героя живими квітами, якими висловили те, що не виказати жодними словами – свою глибоку шану і вдячність мужньому воїну, співчуття його рідним, друзям, односельцям. 

     Олег Козловський був родом із с. Пасічної на Ярмолинеччині. Тут він зростав, ходив у місцеву школу. Коли створив свою сім’ю, з дружиною і дітьми проживав у м. Хмельницькому, працював на будівництві. Минулого року родина поповнилася онуком. 

     У березні 2022 року чоловік був мобілізований до лав Збройних сил України. Разом із побратимами боронив Україну на Донеччині, зокрема, у жорстоких боях з російськими окупантами за м. Авдіївку. Ще навесні поблизу Авдіївки захисник отримав важке поранення. Лікарі докладали усіх зусиль, аби врятувати життя воїна, – три місяці лікування і реабілітації. Однак серце захисника не витримало і 4 серпня спинилося назавжди. Олегові Козловському було 50 років.

      Олег разом із дружиною виховував двох синів. Молодшому зараз чотирнадцять років, а старшому двадцять шість і він також у лавах ЗСУ боронить Україну від російського нашестя. Кожен герой, який загинув, захищаючи рідну землю, – важка втрата для країни, та найтяжча – для рідних захисника, адже вони втрачають частинку себе. Співчуття рідним та близьким Олега. 

     Місцем останнього спочинку воїна стало кладовище у с. Магнишівці. 

     Усією громадою схиляємо голову перед подвигом Героя-захисника. Світла пам'ять воїну Олегові. Мир та спокій його душі.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень