Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Ярмолинецькій центральній бібліотеці відбулася презентація роману «Еля»

Дата: 09.08.2022 09:07
Кількість переглядів: 337

     В Ярмолинецькій центральній бібліотеці відбулася презентація роману «Еля»української письменниці Оксамитки Блажевської (Oksamytka Blazhevska). Книгу особисто представила авторка.

     Роман «Еля» побачив світ 2021 року в київському видавництва «Ліра-К». Але цікаво от що. Основні події роману відбуваються на сусідній з нами Дунаєвеччині. У с. Маліївці з його дивовижним палацом XVIII століття, колишньою резиденцією польських шляхтичів Орловських. В Україні це один із палаців, що найкраще зберігся до нашого часу.

    Учасники зустрічі згадали, що й на Ярмолинеччині є свої архітектурні скарби. «Пишіть про своє! Хай ваша творчість оповідає читачам про Ярмолинці і край. Не бійтеся невдач чи помилок. Через це проходить кожен автор…» Оксамитка Блажевська спілкувалася з учасниками зустрічі не тільки про свій дебютний роман, а й про літературну творчість загалом. І що їй напевне вдалося, то це підігріти читацький інтерес: усі примірники книги, які вона прихопила із собою на презентацію, відразу розкупили.

    Несподіванка чекала також на авторку роману. На презентацію завітали вихованці Шарівська дитяча музична школа та музиканти Ярмолинецький Цкд – дізнатися про літературну новинку і подарувати гостям заходу пісенні композиції у живому звучанні.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень